Levering

Hos Shelterbyg får du håndbyggede shelters og bålhytter, skræddersyet til dig. Vi har derfor ingen lagervarer, da vi først går i gang med at producere din nye shelter, når du har placeret din ordre.

Byg-selv:

Levering af byg-selv shelters/bålhytter sker via LM Transport. Her leveres alle materialer med mobiltruck, hvilket gør det muligt at få materialerne leveret direkte til din ønskede placering på matriklen.

 • Der skal være en frihøjde og bredde på minimum 2,5 meter.
 • Trucken er omtrent lige så bred som en almindelig personbil, så de fleste steder er tilgængelige.

Selvom disse krav er opfyldt, er det i sidste ende vores erfarne chauffører, der vurderer, om leveringen kan gennemføres sikkert. Hvis der er risiko for at forvolde skade, forbeholder vi os retten til at ændre leveringsstedet.

Leveringstiden: er 3 uger fra vi har registreret betalingen på vores konto. Vi sender en endelig bekræftelse på mail, så du er fuldt opdateret om, hvornår du kan forvente din levering

Leveringsprisen: kan ses under "levering" ved hvert produkt. Prisen afhænger af produkts størrelse og dit postnummer.

 • Chaufføren ringer før ankomst.
 • Sørg for at kontrollere, om materialerne er i hel og ubeskadiget stand, når varen er leveret.
  Færdig opstillet / montering:

  Hvis du ønsker et tilbud på en færdigopstillet shelter eller bålhytte, bedes du kontakte os. Så kan vi sammen finde en præcis leveringstid, leveringspris og opstartsdato for byggeprojektet m.m.

  Leveringstiden: for vores færdigopstillede shelters og bålhytter ligger normalt mellem 4-12 uger. Hvis du har særlige ønsker til opstartsdatoen, gør os venligst opmærksom på det i din henvendelse.

  LeveringsprisNår du modtager tilbudet på shelteren eller bålhytten, får du også oplyst en leveringspris. Denne pris varierer afhængigt af, hvor i landet shelteren skal bygges, og om der er brug for et terrængående køretøj. 

  • Der skal altid være adgang til vand, 230 V strøm og toilet, hvis ikke andet er aftalt.
   Ønsket leveringsdato: 

   Det er muligt at ønske en bestemt leveringsdato, men vi kan ikke garantere for det. Tilføj din ønskede leveringsdato som en ordrekommentar ved bestilling eller send os en mail til info@shelterbyg.dk med dit ønske.


   Levering til øer: 

   Bor du på en ø (gælder både større og mindre øer), bedes du kontakte os inden bestilling med din adresse og ønskede produkt. Herefter vil vi udregne en pris på levering til din adresse.