Shelter Byggesæt

Hej Jes!

Helt forståeligt at det kunne smutte med vinduet. Hvis jeg senere finder ud af at jeg får brug for det, så vender jeg tilbage.

Historien omkring mit shelter er at det har været et ønske i mange år. Nu var haven sat i stand og dermed var det tid at få opfyldt ønsket. På nettet kunne jeg se at der er mange udbydere, mange forskellige priser, men det ser altså også ud til at kvaliteten er noget svingende. Prisen har selvfølgelig en betydning, men for mig var kvaliteten også en vigtig ting. Dine shelters præsenterer sit godt på din hjemmeside og dannede grundlag for at jeg turde bestille, uden at have set produktet i virkeligheden.

 

Leveringen var en positiv oplevelse, chaufføren kunne kort sætte mig ind i hvilken rækkefølge jeg skulle bruge materialerne i forhold til hvordan det var pakket. Og så blev det i øvrigt leveret til tiden, og placeret i hvor jeg gerne ville have det.

 

Udpakningen gav hurtigt et indtryk af at der hele vejen igennem er tale om materialer i god kvalitet, og med noget der lignede en udførlig samlevejledning, var det ikke svært at komme i gang. Materialerne blev leveret mandag og lørdag stod shelteret færdig, og det til trods for at jeg ikke har nogen håndværksmæssig baggrund. Nu her, 2½ uge senere, er taget overvejende grønt. Naboer og venner, der har været forbi, har alle rosende ord til shelteret, nu er det jo Sønderjylland, så der har da også været et par stykker, der har kommenteret at det ser dyrt ud. Hvilket jeg da har afkræftet.

Eneste udfordring jeg løb i under byggeriet var hvordan jeg fik fæstnet tagdugen i de fire hjørner, det forløb ikke helt så let som det ellers var beskrevet i vejledningen, men det blev da løst og ser godt ud.

Jeg vil gerne takke mange gange for handlen, det har hele vejen været en rigtig positiv oplevelse.

Mvh
Niels